Bessaker sjøhus

Det er fire hus som er bygget rett ved sjøen. Alle sjøhus har et boareal på 65m². I første etasje er det bad med dusj og toalett, stue med satellitt-TV, trådløs Internett-tilgang og et fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin. I andre etasje er det to soverom med seks senger og en hems (en type køyeseng) med to ekstra senger samt andre toalett med vask. Hvert hus har en bod med fryser og redningsvester.

Sjøhus har eget sløyehus.

Priser 2020
Priser 2021

Bessaker Rorbuer

Vi har fem hus som er bygget halvveis på vannet. Hvert hus har et boareal på 72m². I første etasje er det bad med dusj og toalett, et soverom med to senger, en bod med fryser og redningsvester, et fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, og en stue med satellitt-TV og trådløs Internett-tilgang. I andre etasje er det to soverom med til sammen fem sengeplasser.

Rorbuene har eget sløyehus.

Priser 2020
Priser 2021

Nye Bessaker Rorbuer

I 2015 har vi bygget opp to nye og moderne robuer. Hvert hus har et boareal på omtrent 95m² over to etasjer. I andre etasjen er det fire soverom med til sammen åtte sengeplasser og et bad med dusj og toalett. I første etasje er det et fullt utstyrt og modern kjøkken, separat og stort oppholds- og spiseområde, bad med dusj og toalett, et soverom med ei seng.

Huset scorer med en meget stor terrasse og panoramavinduer. Herfra kan du daglig se Hurtigruten- shipene, som passerer Bessaker. Det fins satellitt-TV og trådløs Internett-tilgang. Ved siden av ingangen er det et extra rom med fryser og redningsvester.

Rorbuene har eget sløyehus.

Priser 2020
Priser 2021

Robu 3

Robu 6

Robu 7

Sjøhus 1

Sjøhus 2

Sjøhus 3

Sjøhus 4

Leiligheten

Leiligheten har 35m² og består av en stue med satellitt-TV og trådløs Internett-tilgang, et bad med dusj og toalett, et fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, en liten bod med fryser og redningsvester, og et soverom med to senger.

Leiligheten er i andre etasje av robu-sløyehus.