Robuene

Røde robuer

  • red house entrance
  • red house stue 2_1

Vi har to røde robuer, robu 1 og 2. De er bygget halvveis på vannet og har et boareal på 72m². I første etasje er det bad med dusj og toalett, et soverom med to senger, en bod med fryser og redningsvester, et fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, og en stue med satellitt-TV og trådløs Internett-tilgang. I andre etasje er det to soverom med til sammen fem sengeplasser.

Hvite robuer

Vi har to hvite robuer, robu 10 og 11. De er bygget i 2020 halveis på vannet og har et boareal på 80m². I første etasje er det bod, ett soverom, bad og toalett, kjøkken og stue. I andre etasje er det tre soverom, hvorav ett med havutsikt, bad og toalett. Til sammen er det åtte soveplasser i enkeltsenger.

Store hvite robuer

I 2015 har vi bygget opp fire nye og moderne robuer. Hvert hus har et boareal på omtrent 95m² over to etasjer. I andre etasjen er det fire soverom med til sammen åtte sengeplasser og et bad med dusj og toalett. I første etasje er det et fullt utstyrt og modern kjøkken, separat og stort oppholds- og spiseområde, bad med dusj og toalett, et soverom med ei seng. Huset score med en meget stor terrasse og panoramavinduer. Herfra kan du daglig se Hurtigruten- shipene, som passerer Bessaker. Det fins satellitt-TV og trådløs Internett-tilgang. Ved siden av ingangen er det et extra rom med fryser og redningsvester.

Sjøhusene

Det er fire hus som er bygget rett ved sjøen. Alle sjøhus har et boareal på 65m². I første etasje er det bad med dusj og toalett, stue med satellitt-TV, trådløs Internett-tilgang og et fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin. I andre etasje er det to soverom med seks senger og en hems (en type køyeseng) med to ekstra senger samt andre toalett med vask. Hvert hus har en bod med fryser og redningsvester.

Sløyehuset

  • Leiligheten

Leiligheten har 35m² og består av en stue med satellitt-TV og trådløs Internett-tilgang, et bad med dusj og toalett, et fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, en liten bod med fryser og redningsvester, og et soverom med to senger.